✍️   Пишете ни!

Свързваме бизнеси с клиенти от 2000 година!

The Local Sparrow - Свързваме бизнеси с клиенти от 2000 година! Официален уебсайт thelocalsparrow.com - гр. София, център, пл. Света Неделя №4, п.к. 1000.Ние сме The Local Sparrow

Създадохме SEO WebSite Builder (уебсайт билдър), с който изграждаме мрежи от динамични уебсайтове представящи бизнес услуги и продукти, както на локално, така и на национално ниво пред Интернет потребители. Опита ни датира от 2000 година със старт във Великобритания, следва Австралия, България и други държави.

За Google и България

Създадените рекламни мрежи от милиони уеб страници заемат средно 45% от 1-ва страница в органичните резултати на Google при локално търсене за всяко населено място в България. Всички уебсайтове са създадени оптимизирани на едно експертно ниво и след тяхното добавяне в конзолата на Google, не се изисква, и не е нужна SEO поддръжка!

От 2017 година по наши проекти изследваме пазара в различни бизнес ниши. Анализираме поведението и интересите на Интернет потребители към различни бизнес услуги и продукти представени на локално ниво в цялата страна. Тези наши възможности и опит са в полза на бизнеси, които имат намерение да навлязат на българския пазар или други такива да разширят бизнеса си от регионално на национално ниво.

Този наш опит желаем да споделим с Вас за да сме част от Вашите бъдещи успехи!

От екипа на The Local Sparrow

Новата ни услуга е кампания за създаване на нови клиенти

Генератор на заявки: Плащаш за резултат!

Добави бизнеса си, заплащаш за резултат след като получиш запитване от нов клиенти.

Избор на местоположение на клиенти

Избор на една или повече услуги

Получаваш контакти на клиенти до имейл

Заплащаш след като получиш контакт на клиент

Научи повече

Допълнителни Услуги

Изграждане на национална рекламна мрежа чрез SEO WebSite Builder на The Local Sparrow

Изграждане на линкбилдинг стратегия във вече създадени наши рекламни мрежи

Изграждане на уебсайтове с WordPress и оптимизацията им

SEO одит на сайт

Консултация

Създател и основател на The Local Sparrow

Теодор Томов е основател и създател на The Local Sparrow.Г-н Теодор Томов е създател на национални рекламни мрежи представящи брандове в различни бизнес ниши:

1. PRO Cleaners представен национално през 2000 година за Великобритания, следва Австралия от 2016 до 2018 и за България от 2017 до днес.

2. Други национални брандове за България: BG Hunters, Agro Dron BG, BG, Pro Drillers Club и т.н..

Професионалния му над 23 годишен опит преминава през създаването на уеб базиран софтуер (The Local Sparrow ® SEO WebSite Builder) за генериране на национални рекламни мрежи от милиони уеб страници представящи услуги в различни бизнес ниши с цел представянето им на 1-ва страница в органичните резултати на Google при локално търсене.

През 2002 година Теодор създава първи в Света стотици виртуални офиси в Интернет пространството представящи локални бизнеси предлагащи услуги за местни Интернет потребители живущи в 420 района на Лондон за да анализира поведението и интереса им към тях. Това са девет години преди Google да представи своя продукт Google My Business за локални бизнеси.

Успеха му да разбира нуждите на Интернет потребителите от бизнес услуги, в същото време и как те ги търсят в Google, му помага да създава нови бизнес услуги с успешни стратегии за представянето им в Интернет на местноо ниво.

Пример: Изпишете България PRO Cleaners в уеб браузър на Google и търсете в неговите карти (места). Ще забележите десетки офиси на България PRO Cleaners като регистрирани местни бизнеси в различни райони на България. Тези офиси са създадени от самия Google!

Как се е случило това?

Някои от Вас ще имат бърз отговор на въпроса, но този отговор ще ги отведе до други въпроси след анализиране за да достигнат до извода, че да накараш Google сам да създаде локални бизнес офиси в картите си и то срещу някои от правилата си, не е просто късмет!

Забелязахте ли, че уебсайтовете представящи бранда не са mobile friendly?

Ако имате нужда от консултация или желаете повече информация за нашите услуги ни пишете или прозвънете!

SEO Услуги